Akupunktur

Akupunktur har været kendt i Vietnam og  Kina i tusindvis af år. Behandlingen er uden bivirkninger og afhjælper de fleste kroniske sygdomme, især kronisk smerte.

Hvad er akupunktur? Akupunktur er  en del  af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). TCM  er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med egen diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi. Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Nålen er  tynd og steril. Nålen bliver stukket ind i bestemte punkter i kroppen. Dette skaber en bedre balance i kroppen, og blod, energi og væske cirkuleres bedre.  Dermed giver det kroppen større velvære og smertelindring, og organernes funktion forbedres.

Hvornår virker Akupunktur? 

Jeg kan udtale mig, når jeg har haft mulighed for at undersøge klienten.

Første besøg varer ca. 1 time og består af en kort samtale om sygdommens historie, journal optages, samtykke til behandling. Det kunne være suppleres til at finde ud af hvilken ubalance, som klienten har ved at kigge på tungen og mærker puls og skriver i puls skema. Så finder jeg ud af hvor mange ubalancer er der  i kroppen, og til sidst finder jeg en endelig diagnose, som kan måske bestå af flere end en ubalance i kroppen. Bagefter får du en behandling. Journal opbevares, og jeg har fuld tavshedspligt.

Efterfølgende besøg varer ca. 30 min til 45 min.

Det er meget forskellige om hvornår behandlingen kan afhjælpe, men en effekt plejer at indfinde sig efter 3-6 behandlinger. I nogle tilfælde kan man se en ændring allerede efter første gang.

Som en del af akupunkturbehandlingen har klienten mulighed for at få  vejledning om kost og urtemedicin.

Behandlingen kan være kun at give nåle, eller måske kombinere mellem akupunktur, moxa , cupping, og  akupressur.

Jeg har åbnet min klinik siden d. 1.april 2017. Indtil nu d. 11/10/2020 er snart 3,5 år. Min klienten fortæller i min bog at jeg er god til at afhjælpe af symptomer på de fleste klienter som lider af :

 • smertebehandling:
  hovedpine
  migræne
  gigtsygdomme
  nakke
  skuldre
  rygsmerter
  iskias nerve
 • kredsløbsproblemer
  hævelse i ben
  knæ
 • stress, søvnløshed, energi mangel
 • kvinder som har oplever svedtur

 • luftvejs problem herunder KOL
 • . Der er mange klienter, som kommer hos mig, de oplever en bedring til at forebygge forværring af sin KOL. De kan trække vejret mere dybde og oplever mere velvære og de har selv skrevet deres udtalelse i min bog.

   Navn

   E-mail

   Telefon

   Besked